Regios rotterdam

Makelaar Rotterdam

Rotterdam, de stad van de Erasmusbrug, de Markthal, de Euromast en uiteraard de wereldberoemde  havens. Naast de vele bezienswaardigheden is Rotterdam tevens een geweldige stad om te wonen. YESS Real Estate, gevestigd in Barendrecht, beschikt over de juridische en financiële kennis om je bij te staan tijdens de aankoop, verkoop of taxatie van je woning in Rotterdam. Wij kennen als ervaren makelaar Rotterdam op ons duimpje en staan graag voor je klaar.

Huis kopen Rotterdam

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Maar ervaar je een barrière op juridisch en financieel gebied? Dan kan een ervaren aankoopmakelaar uitkomst bieden. Het kopen van een huis is voor veel mensen een nieuwe of onbekende ervaring. Bij YESS Real Estate begrijpen we als geen ander dat er veel vragen ontstaan tijdens het aankoopproces. Als VBO-makelaar zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op de markt en weten we als geen ander hoe wij je belangen op een persoonlijke manier kunnen behartigen. Daarnaast kennen we de omgeving van Rotterdam en zijn we op de hoogte van toekomstige woningen die te koop worden aangeboden.  

Dat vertaalt zich naar een persoonlijk en professioneel aankoopproces, waar we samen op zoek gaan naar de woning van je dromen. Woning kopen Rotterdam? Kies dan voor YESS Real Estate!

Huis verkopen Rotterdam

De verkoop van een huis is een spannende periode waarin je ongetwijfeld veel vragen hebt. Daarnaast wil je de woning zo aantrekkelijk mogelijk in de markt zetten. Om die reden is het aan te raden om te kiezen voor een ervaren verkoopmakelaar die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Bij YESS Real Estate helpen we je uiteraard graag. Met een doordachte verkoopstrategie zorgen wij ervoor dat je woning snel wordt verkocht tegen de beste voorwaarden.

Woning verkopen Rotterdam? YESS Real Estate staat voor je klaar.

Taxatie Rotterdam

Wanneer je van plan bent om een woning te kopen, vraagt de geldverstrekker in de meeste gevallen om een taxatie, uitgevoerd door een erkend NWWI-taxateur. Als ervaren taxateur in de regio Barendrecht/Rotterdam voeren we regelmatig taxaties voor verschillende doeleinden. Een taxatierapport is namelijk nodig voor het sluiten van een hypotheek, het financieren van een verbouwing of wanneer je van plan bent om een huis te kopen.

Voor een gevalideerd taxatierapport vanuit het validatie-instituut NWWI ben je bij YESS Real Estate aan het juiste adres. Wij beschikken over de benodigde certificaten en diploma’s om een officiële taxatie voor je uit te voeren. Dankzij onze brede scholing kunnen we je tevens op financieel en bouwkundig niveau te woord staan. Wil je alvast een indicatie van de waarde van je woning? Kies dan voor onze gratis waardebepaling.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
17:19