Investeren

Gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Laat je op de hoogte brengen met onze gratis en vrijblijvende waardebepaling! 

Wij komen graag bij je langs om kennis te maken en direct de waarde van je woning te bepalen. Tijdens deze kennismaking bekijken we graag samen met jou de woning. We kijken onder andere naar de ligging, omgeving, staat van onderhoud, afwerking, de woningmarkt en andere factoren.  Je ontvangt vervolgens van ons een onderbouwde waardebepaling van de woning. 

Wat kan ik met de waardebepaling?

De waardebepaling geeft een goed en onderbouwd beeld dan actuele verkoopwaarde van jouw woning. Je kan deze informatie gebruiken voor beslissing om de woning wel of niet te verkopen, of om wel of niet een nieuwe woning aan te kopen. Ook kan je de waarde gebruiken om te bepalen of je jouw hypotheekrente kan verlagen doordat je in een lagere renteklasse kan komen. Indien gewenst kunnen wij na de waardebepaling een taxatierapport van de woning opmaken voor het aanpassen van je hypotheek. 

Gratis en vrijblijvend!

Wil je ook een gratis én volledig vrijblijvende waardebepaling ontvangen van jouw woning? Neem dan contact met ons op voor het maken vaan een afspraak! Wij komen graag bij je langs op een moment dat het jou uit komt!

Vraag nu je gratis waardebepaling aan!

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een afspraak.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
22:48