Energieadvies

Energie Maatwerkadvies

We kunnen er met z’n allen niet meer omheen….

De laatste jaren wordt het energieverbruik van woningen een steeds meer besproken item. In veel woningen is nog weinig of zelfs niets gedaan aan energiebesparende maatregelen om het energieverbruik te verlagen. Daar is wat aan te doen! Het reduceren van het energieverbruik gaat niet alleen gepaard met een lagere Co2 uitstoot maar draagt ook bij aan het wooncomfort en zorgt voor woonlastenverlaging! Daarnaast is het verstandig om vast maatregelen te nemen om je woning in de toekomst aardgasvrij te maken.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan een beter milieu, meer wooncomfort of een combinatie van beide?  YESS biedt hiervoor het Energie Maatwerkadvies aan.

Wat is het Energie Maatwerkadvies precies?
Het Energie Maatwerkadvies geeft middels een opname in de woning een compleet inzicht in de huidige energetische situatie van de woning. Daarnaast bekijken wij welke mogelijkheden er specifiek voor jouw woning zijn die energiebesparing opleveren of het wooncomfort verbeteren. Ook krijg je inzicht in welke opties er zijn voor het opwekken van duurzame energie zoals bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp. De adviseur bekijkt ook welke vergunningen eventueel nodig zijn bij het uitvoeren van de maatregelen.

Wat staat er in een Energie Maatwerkadvies? 
Naast inzicht in de huidige situatie geeft het advies ook de investeringskosten weer van de verschillende energiebesparende maatregelen. Daarbij wordt ook per maatregel de terugverdientijd berekend, dit is de tijd die het duurt voordat je de investering hebt terugverdiend via een lagere energierekening. Het advies is volledig afgestemd op jouw wensen en de doelen die je zelf hebt op het gebied van energiebesparing en comfort. Ook is het advies specifiek afgestemd op je woning en de huidige woon- en leefomstandigheden. Tot slot krijg je inzicht in welke subsidieregelingen van toepassing zijn op de maatregelen die je kan treffen. 

Inhoud van het Energie Maatwerkadvies:

  • Huidige situatie: inzicht in de huidige energetische situatie. 
  • Energiebesparende maatregelen: welke maatregelen zou ik kunnen nemen, passend bij mijn woning en wensen? 
  • Woonlastencalculatie: wat zullen de lasten voor gas en elektra zijn na het doorvoeren van de maatregelen?
  • Uitvoeringsbegroting: wat zijn de kosten om de maatregelen te laten uitvoeren?
  • Subsidies: van welke subsidies kan ik gebruik maken? 

Wil je weten wat een Energie Maatwerkadvies voor jouw woning kan betekenen en wat het advies kost? Neem dan contact met ons op en we gaan graag met je in gesprek.

 

Maak een afspraak
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
20:05
x Wil je ook een gratis waardebepaling? Lees meer