Taxatie

Waardebepaling huis

Overweeg je om je woning te koop aan te bieden? Dan is het belangrijk om te weten wat je woning waard is voordat je het op de markt brengt. Bij YESS Real Estate bieden we een gratis waardebepaling aan om je te helpen bij het bepalen van de juiste prijs voor je woning. Onze waardebepaling is gebaseerd op een grondige inspectie van je woning en een analyse van vergelijkbare woningen in de regio. We gebruiken onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van de vastgoedmarkt om een nauwkeurige waardebepaling te maken.

Het is belangrijk om te weten dat onze waardebepaling geen officiële taxatie is en dat het bedoeld is als richtlijn voor de verkoopprijs van je woning. Als je besluit om je woning via YESS Real Estate te verkopen, zullen we je begeleiden bij elke stap van het verkoopproces en zorgen we ervoor dat je de best mogelijke prijs krijgt voor je woning.  

Als je geïnteresseerd bent in een gratis waardebepaling bij YESS Real Estate, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. We kijken er naar uit om je te helpen bij het bepalen van de waarde van je woning en je te begeleiden bij het eventuele verkoopproces.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en een taxatie?
Een waardebepaling en een taxatie zijn beide deskundige methoden om de waarde van een woning te bepalen, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen deze twee processen. Een waardebepaling wordt uitgevoerd door een makelaar en is bedoeld om een schatting te geven van de waarde van een woning op basis van recente verkoopgegevens van vergelijkbare woningen in de buurt, de staat van de woning, de locatie en andere relevante factoren. Een waardebepaling is niet bindend en wordt niet erkend door banken of verzekeringsmaatschappijen.

Aan de andere kant wordt een taxatie uitgevoerd door een erkende taxateur en is het een officiële beoordeling van de waarde van een woning. Een taxatie wordt meestal uitgevoerd in opdracht van een bank of verzekeringsmaatschappijen is nodig voor het afsluiten van een hypotheek. Een taxateur maakt gebruik van vergelijkbare gegevens en inspecteert de woning om een nauwkeurige en bindend taxatierapport op te maken.

Is een waardebepaling gratis?
Een taxateur maakt gebruik van vergelijkbare gegevens en inspecteert de woning om een nauwkeurige en bindend taxatierapport op te maken.

Kies voor YESS Real Estate
Bij YESS Real Estate staan we graag voor je klaar bij het bepalen van de waarde van je woning en het verdere verkoopproces. Iedere klant krijgt bij ons maatwerk en kwaliteit. Het verkopen van je woning is een super spannend traject. Om die reden vinden we een persoonlijke begeleiding en laagdrempelige communicatie ontzettend belangrijk.  

Vraag de waardebepaling online aan of neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. We streven ernaar om je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

 

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
13:18