Regios dordrecht

Makelaar Dordrecht

Makelaar in Dordrecht nodig? YESS Real Estate staat voor je klaar met een persoonlijke en professionele aanpak. Of je nu op zoek bent naar een woning in Dordrecht, je huis te koop aan wilt bieden of op zoek bent naar een ervaren taxateur, wij gaan altijd voor de beste deal voor jou. Tegelijkertijd ontzorgen we je graag op zowel juridisch als financieel gebied. Zo kun jij je enkel focussen op de belangrijke zaken.  

Als ervaren makelaar, gevestigd in Barendrecht, zijn we uiteraard op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt in Dordrecht en omstreken.

Huis kopen Dordrecht

Het kopen van een huis is een spannende, maar bovenal leuke fase in je leven. Een nieuwe woning kopen doe je niet elk jaar. Er komt enorm veel informatie op je pad waardoor je het overzicht snel kan verliezen.  

Door een aankoopmakelaar in te schakelen word je ontzorgd op juridisch gebied en wordt de zoektocht naar je droomhuis vereenvoudigt. Wij ondersteunen je bij het onderhandelen, geven waardevol advies over de bouwtechnische keuring en kunnen je te woord staan op financieel gebied. Woning kopen Dordrecht? Kies dan voor YESS Real Estate!

Huis verkopen Dordrecht

Sta je op het punt om je woning te koop aan te bieden? Een bijzondere fase in je leven. Bij YESS Real Estate weten we als geen ander hoe fijn het is als je wordt bijgestaan door een verkoopmakelaar die het beste met je voor heeft. Wij zetten jouw belangen op de eerste plaats en doen er alles aan om je woning tegen de beste voorwaarden te verkopen. We helpen met het maken van professionele woningfoto’s, begeleiden je met de juridische handelingen en ondersteunen je tijdens woningbezichtigingen.  

Woning verkopen Dordrecht? YESS Real Estate staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kennen de woningmarkt in Dordrecht

Alles-onder-één-dak, dat is waar YESS Real Estate voor staat. Als ervaren makelaar zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kennen we de omgeving Dordrecht op ons duimpje.

Taxatie Dordrecht

Wanneer je van plan bent om een woning te kopen is het in de meeste gevallen noodzakelijk om een taxatie uit te laten voeren. YESS Real Estate is erkend taxateur en voert dagelijks diverse taxaties uit in de regio. Wij beschikken over de benodigde certificaten en diploma’s om een officiële taxatie voor je uit te voeren. Dankzij onze brede scholing kunnen we je tevens op financieel en bouwkundig gebied te woord staan.  

Wil je alvast een indicatie van de waarde? Kies dan voor onze gratis waardebepaling.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
21:47