Header samenwerkinen

Wat klanten zeggen over Yess

Beoordeeld op Google met een 5/5!

Lees beoordelingen

“Montana en haar collega’s hebben mij uitstekend bijgestaan bij zowel de aan- als verkoop van mijn woningen. Ze zijn allen zeer deskundig en professioneel. Ik kan dit makelaarskantoor aan iedereen aanbevelen!”

 

- Yvonne de Groot

“Goede rapportage met zeer goed en realistisch advies, fijne omgang, flexibel en goed betaalbare service. Ik kan het iedereen aanbevelen met YESS Real Estate BV in zee te gaan.”

 

- Paul Barendregt

“YESS Real Estate BV heeft ons huis getaxeerd en een bouwkundige inspectie uitgevoerd. Dit is supersnel geregeld met duidelijke en heldere communicatie. We zullen Yess zeker aanraden, we zijn erg tevreden.”

- Ciska Lok

“Een kundige man, die alles rustig en duidelijk toelicht. Vragen werden duidelijk beantwoord! Met plezier een bouwkeuring gehad; zeker een aanrader!”

- Syreeta Sedney

β€œAl twee keer van hun diensten gebruik gemaakt. Vakkundig geholpen door zeer vriendelijke mensen. Aanbevolen!”

- Philhelmon

“Hele fijne partij om mee samen te werken. Weten waar ze t over hebben, kennen de markt en zijn reëel qua kosten en waardes. Snel, vriendelijk en betrokken.”

- Marloes

“Zeer tevreden! Vriendelijke en vakkundige mensen. Menig bedrijf mag dit als voorbeeld nemen.”

- Arno Groeneboom

“Heel erg goed geholpen door Laura! Heel fijn contact, wanneer er wat was kon ik altijd bellen. Heeft veel zaken uit handen genomen, waardoor ik het idee had er niet alleen voor te staan. Ze heeft veel zaken uitgezocht waar ik zelf niet opgekomen was.  Echt een aanrader!”

- Caroline Volmer

“Meer dan uitstekende dienstverlening. Wij hadden een taxatie rapport nodig van ons huidige huis. Dit werd super snel in behandelingen genomen door Laura en binnen 1 dag (!) het taxatie rapport binnen. Professioneel, vriendelijk en zeer goede dienstverlening. Ik kan iedereen YESS Real Estate aanbevelen. :-)”

- Mik Bakker

“Ik maak graag gebruik van de taxaties door YESS. Niet alleen ik als adviseur, maar bovenal mijn klanten/opdrachtgevers zijn zeer content met haar dienstverlening. Na de opname ligt meestal het taxatierapport binnen 2 dagen op de spreekwoordelijke deurmat en dat is heel fijn in een hypotheektraject waar toch vaak een hoge doorloopsnelheid gewenst is.“

- Remco, Hypotheekadviseur uit Rhoon
Neem contact op
βœ•
Hoe kunnen wij je helpen?
11:42