Header samenwerkinen

Woning kopen Zwijndrecht

Woning kopen Zwijndrecht

Een woning kopen in Zwijndrecht? Voor iedereen is er wel een geschikte wijk in Zwijndrecht: karakteristiek of modern, stedelijk of landelijk. Veel wijken zijn ruim van opzet en bevatten dus lekker veel groen.

Zwijndrecht grenst aan Heerjansdam, Dordrecht, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht en de rivieren Noord en Oude Maas. Het bekende ‘Drierivierenpunt’ is gelegen in Zwijndrecht. Dit is het meest bevaren punt in Nederland.

Wonen in een karakteristiek stadsdorp? Dat kan in het centrum en de woonwijk Noord in Zwijndrecht! Het is een wijk met een aantal waardevolle gebouwen en kenmerken. De wijk beschikt over een gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen, het openbaar vervoer en winkels in de nabijheid.

Toch liever een woning kopen in Zwijndrecht die wat rustiger gelegen is? Dan zijn de wijken Kort-Ambacht, Nederhoven en Oudeland iets voor jou. Dit zijn zeer rustige woonwijken met veel groen. Zo kun je voor rust en ontspanning naar het Develpark. Deze wijk biedt veel voorzieningen voor jong en oud. Deze wijk kent meerdere buurten zoals Meedervoort, Indische buurt, Dichtersbuurt, Zeeheldenbuur en Bloemenbuurt.

Dan heb je ook nog de populaire wijk Walburg. Overweeg je om hier een woning te kopen? De wijk biedt een verscheidenheid aan woningen uit de jaren ’30, ’70 en ’80. De wijk is zeer divers van grotere eengezinswoningen tot toegankelijke appartementen. Ook is hier winkelcentrum Walburg gevestigd.

Heb je plannen om je woning te verkopen of een woning te kopen in de gemeente Zwijndrecht? Gelukkig kennen wij dit gebied op ons duimpje! Wij helpen jou graag verder.  Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
23:25