Header samenwerkinen

Dé zomer interieurtrends van 2023!

Dé zomer interieurtrends van 2023!

De zomer komt er weer aan! Tijd om jouw woning summerproof te maken of misschien kan jouw woning wel een opfrisbeurt gebruiken. Welke interieurtrends worden groot deze zomer?

We gaan weer naar buiten
Na de winterperiode verlangen we meer naar frisheid van buiten en nieuwe energie. Gebruik groen in je interieur in de vorm van planten en bloemen. Haal buiten naar binnen én andersom!  
Voor de tuin is de trend een kleurenpalet bestaande uit verschillende bruintinten, oranje, steenrood en antracietgrijs. Voor de meubels van natuurlijke materialen zoals bamboe, jutte en zeegras.

Natuurlijk en duurzaam
In deze tijd zijn we veel bezig met duurzaamheid. Een beweging die we dan ook bij deze trend terugzien. Duurzaam design en een mix van natuurlijke kleuren als groen, beige en warme rood- en bruintinten. Combineer het groen met beige tinten, natuurlijke houtsoorten en stoffen zoals linnen en katoen voor dat ultieme natuurlijke effect.

Organische vormen
Een trend die we eigenlijk al het hele jaar terugzien: accessoires in bijzondere vormen, meubels met rake rondingen en fauteuils zo bollig als een wolkje. Maar ook vrije vormen afgeleid uit de natuur. Deze vormen komen veelal zacht over, om dat te benadrukken zien we veel gladde, gemêleerde en zachte materialen.
In deze trend spotten we eigenlijk alle kleuren, want het leuke is dat het voorál draait om de vorm.

Beigetinten
Ben jij niet zo van de uitgesproken kleuren en ga je liever voor een rustigere interieur? Dan heb je mazzel, want het warme en natuurlijke kleurenpalet gaat voorlopig nog nergens heen. Aardetinten als zandkleur, taupe en beige zien we hier het meeste terug. Combineer deze trend met warme houtsoorten, en jouw interieur wordt een oase van rust.

Welke van deze trends ga jij toepassen in jouw zomerse interieur? Nu het mooie weer er weer aankomt kunnen wij in ieder geval niet wachten om ons interieur wat op te frissen!


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
19:02