verhuur

Werkwijze

Wanneer je ervoor kiest om je woning via ons te verhuren, nemen wij het gehele proces graag uit handen! Op basis van jouw wensen gaan wij op zoek naar de beste huurder voor jouw woning.

YESS Real Estate werkt volgens de richtlijnen van brancheorganisatie VBO. Als klant ben je hierdoor verzekerd van een makelaar die voldoet aan de kwaliteitseisen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

ONZE WERKWIJZE

1.      Kennismaking en advies huurprijs
Wij bekijken de woning graag vooraf, om zo een goed beeld te hebben bij de woning, alle bijzonderheden en wensen door te nemen en een advies te kunnen geven ten aanzien van een reële huurprijs. Indien mogelijk maken we direct de foto's om mee te adverteren.

2.     Adverteren van de woning
We maken advertentieteksten op en bieden de woning online ''te huur'' aan. Dit doen wij op onze eigen website, social media en andere relevante websites, zoals Funda en Huurwoningen.nl.

3.     Bezichtigingen en huurdossier
Nu gaan we op zoek naar een geschikte huurder voor de woning! Wij bezichtigingen de woning de kandidaten. Wanneer de kandidaten interesse hebben, dienen zij diverse documenten bij ons aan te leveren met onder andere inkomensgegevens en een verhuurdersverklaring. Bij een compleet dossier voeren een uitgebreide screening uit, zodat we zeker weten de juiste huurder voor te stellen.

4.    De huurovereenkomst
Indien je akkoord bent met de door ons voorgestelde huurder, stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen wij ervoor dat beide partijen de huurovereenkomst ondertekenen.

5.     Incheck in de woning
Bij de sleuteloverdracht nemen wij foto's van de huidige staat van de woning en vullen we een incheckformulier in, met onder andere de meterstanden. Dit formulier en alle foto's ontvang je na de incheck.

 

 

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
00:03