verhuur

Woning verhuren

Woning verhuren
Heb je een woning die je tijdelijk of voor langere tijd wil verhuren? Wij kunnen dit proces volledig voor je uit handen nemen!

Wij bekijken de woning graag samen, zodat we alle details van de woning weten maar ook jouw wensen kunnen bespreken. Uiteraard maken we ook goede foto's van de woning. Wij maken vervolgens online advertentieteksten en plaatsen de woning online. Dit doen wij op onze eigen website, social media en andere relevante websites, zoals Funda en Huurwoningen.nl.

Nu gaan we op zoek naar een geschikte huurder voor de woning! Wij bezichtigingen de woning met de huurder en voeren een uitgebreide screening uit, zodat we zeker weten de juiste huurder voor te stellen. Vervolgens stellen wij de huurovereenkomst op en zorgen wij ervoor dat beide partijen de huurovereenkomst ondertekenen. Bij de sleuteloverdracht nemen wij foto's van de huidige staat van de woning en vullen we een incheckformulier in, welke je uiteraard van ons ontvangt.

Expats
In Rotterdam en omstreken zijn veel huurwoningen ook zeer geschikt voor de verhuur aan Expats of Internationale studenten. Deze doelgroep is vaak voor een periode van enkele maanden tot enkele jaren op zoek naar een woning met een centrale ligging. Zeker wanneer je jouw woning gemeubileerd wil verhuren, zijn expats een zeer geschikte doelgroep.

Meer info?
Denk je eraan om je woning te verhuren en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kan ons bellen, of je gegevens achterlaten via ons contactformulier, dan nemen wij contact op met jou!

 

Maak een afspraak
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
12:01