Header samenwerkinen

Woondossier

Woondossier

Wij maken optimaal gebruik van de digitalisering en de online mogelijkheden, daarom werken wij met Woondossier!
Woondossier is een digitaal platform voor makelaars en geeft razendsnel alle beschikbare informatie over een woning en woonomgeving.

Via het Woondossier krijgt iedere woning bij ons dus een eigen website met hierop alle foto’s en andere media, buurtinformatie, informatie over de ligging en alle documenten omtrent de woning.

Het kopen van een huis is een spannende stap. Daarom is het belangrijk dat je alle relevante informatie over het huis tot je beschikking hebt. Zodra we een bezichtiging met je hebben ingepland krijg je toegang tot een woning bij het Woondossier. Hierin tref je de brochure, plattegronden, foto’s, lijst van zaken, vragenlijst, contactgegevens van de verkoopmakelaar en eventueel aanvullende informatie over het huis. Via Woondossier  kun je ook een bod doen op de bezichtigde woning. Deze bieding wordt dan automatisch verwerkt in het biedlogboek.

Voor verkopers is het Woondossier ook een extra voordeel bij de verkoop van hun woning! De presentatie nodigt uit om de woning te bezichtigen en hier een bod op uit te brengen.


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
21:31