Header samenwerkinen

Woning kopen Rotterdam

Woning kopen Rotterdam

Een huis kopen in Rotterdam? Uitstekende keuze! Rotterdam is erg populair, maar dat is je vast niet ontgaan. De havenstad heeft veel highlights om te bezoeken en mooie en diverse wijken om te wonen. De leuke plekken en de mooie binnenstad hebben voor alle leeftijdscategorieën iets unieks te bieden, en elke buurt heeft daarbij zijn eigen karakter. Van rustige buurten met veel groen, tot bruisende stadswijken en de levendige binnenstad. Wij kennen alle wijken in Rotterdam en vertellen je hier graag meer over.

Kop van Zuid
Kop van Zuid is gelegen aan de zuidoever van De Maas, tegenover het centrum van Rotterdam. Dankzij alle hoge appartementencomplexen wordt de Kop van Zuid ook wel Manhattan aan De Maas genoemd, en is de perfecte wijk voor bewoners die houden van de modern wonen. Ook voor de cultuurliefhebbers ben je aan het juiste adres, met het Filmhuis Rotterdam en het Luxor Theater om de hoek.

Rotterdam Noord
In dit gebied vind je Diergaarde Blijdorp, maar Noord staat ook bekend om zijn goede restaurants, vintage design en kunst. Noord is een aantrekkelijk stadsdeel en bestaat uit 6 wijken: Blijdorp, Agniesebuurt, Bergpolder, Liskwartier, Provensierswijk en Oude Noorden. Het Oude Noorden is van origine een volksbuurt en behoort vandaag de dag tot een van de hipste plekken van de maasstad.

Kralingen
Kralingen staat bekend als de chique wijk van de stad. Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit zijn hier gevestigd, en dus ook van de studenten. En die brengen leven in de brouwerij! Van de Oostzeedijk zijn veel populaire bruine kroegen en restaurants te vinden, waar je voor niet al teveel geld een lekker hapje eet. Kralingen is gelegen aan het Kralingse bos; het grootste recreatiegebied van de maasstad. Als je in deze wijk van Rotterdam een woning koopt, zit je dus dicht bij de natuur!

Katendrecht
Katendrecht ligt op steenworp afstand van Kop van Zuid en had vroeger een minder positief imago als zeemanskwartier, maar hip en een droombestemming voor foodies. Met nieuwe gezinswoningen, uitzicht over de Maas met de SS Rotterdam, het Deliplein en met de welbekende Fenix Food Factory om de hoek, kijk je in Katendrecht je ogen uit en is dit de ideale wijk in Rotterdam om een woning te kopen!

Hillegersberg-Schiebroek
Als je een woning koopt in Rotterdam in de wijk Hillegersberg-Schiebroek, weet je zeker dat je optimaal kan genieten! Kom op adem tijdens een wandeling door het Lage Bergsche Bos of fiets langs de Rotte. Lekker weer? Verken de Bergse Plassen met je bootje. Laat je verrassen door de rust en het vele groen, en dat toch in de nabijheid van de stad.

Rotterdam Zuid
Gelegen aan de Zuidovers van de Maas, hebben o.a. de wijken Afrikaanderwijk, Vreewijk, Bloemhof en Hillesluis hun eigen charme. Zwemmen, shoppen, dansen in Ahoy, naar theater Zuidplein, binnen enkele minuten sta je waar je zijn wilt.  Als je een woning koopt in een van de vele wijken van Zuid in Rotterdam, weet je ieder geval dat het nooit saai is!

Stadscentrum
Levendig, stads, ondernemend en groen. Hier ligt letterlijk de binnenstad aan je voeten. Geniet overdag van de Markthal. ‘s Avonds biedt deze wijk in Rotterdam je genoeg vermaak met een van de gezellige restaurants, bars, kroegen of andere uitgaansgelegenheden.

Delfshaven
Het levendige Delfshaven bestaat uit maar liefst 10 wijken. Een van de meest populaire straten van Delfshaven is de Nieuwe Binnenweg. Een lang straat van designwinkeltjes, biologische bakkers, ouderwetse barbiers en fancy koffiebarretjes leidt je vanaf het centrum Rotterdam West in.

Nesselande
Een van de nieuwere wijken in Rotterdam, Nesselande lijkt een stad op zichzelf. Hier vind je een ruim aanbod van de grotere en duurdere woningen en appartementen. Zoek je een woning voor jou en je gezin in Rotterdam? Dan is deze wijk ideaal.  In de zomer kan je een frisse duik maken en zonnen op het strand of op een terrasje zitten aan de boulevard.

Heb je plannen om je woning te verkopen of een woning te kopen in Rotterdam? In beide gevallen ben je bij YESS Real Estate aan het juiste adres! Het kopen van een woning in Rotterdam is de belangrijkste en financieel meest ingrijpende beslissing in je leven. Hierbij kun je je het beste laten begeleiden door een specialist.  Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
19:02