Header samenwerkinen

Woning kopen Barendrecht

Woning kopen Barendrecht

Denk jij erover om een woning te kopen in Barendrecht? Vind jouw nieuwe woning in Barendrecht in het woningaanbod van YESS, of schakel onze hulp in met aankoopbegeleiding!

Barendrecht is een erg populair dorp, je bent dus zeker niet de enige die een woning wil kopen in Barendrecht! Er zijn veel dagelijkse voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en scholen.  De ligging van Barendrecht is ideaal, tussen de grote steden Dordrecht en Rotterdam en ook vlakbij de polder. Hierdoor zijn er veel natuurgebieden in de buurt om heerlijk tot rust te komen.

Barendrecht is de afgelopen 20 jaar fors gegroeid met de bouw van de wijk Carnisselande, een ruime opgezette en hele kindvriendelijke wijk! Ook zijn er heel veel leuke buurten te vinden rondom de “oude” dorpskern.

Stappenplan: ik wil een woning kopen in Barendrecht, hoe doe ik dit?

1) Mijn maximale hypotheekbedrag
Als je een woning wil kopen in Barendrecht, of een andere plaats, adviseren wij om eerst te laten kijken welk hypotheekbedrag mogelijk is en wat je qua maandlasten wil uitgeven. Hiervoor kan je een gratis adviesgesprek inplannen met een hypotheekadviseur. Op het moment dat het duidelijk is wat jouw maximale hypotheek is kan de zoektocht beginnen. Wij kennen veel goede hypotheekadviseurs in de regio, je mag ons altijd om tips vragen!

2) Woningen bezichtigen
Eventueel kun je je zoektocht naar een woning in Barendrecht starten met de hulp van een goede aankoopmakelaar. YESS Real Estate kan je hierbij helpen! Wij hebben alle kennis in huis en helpen je graag om je aankooptraject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen! Je kan jezelf ook als zoeker op onze website aanmelden. Je ontvangt dan niet alleen ons aanbod, maar ook van de andere makelaars in Barendrecht en omgeving!

3) Breng een bod uit
Op basis van de informatie van de adviseur en eventueel met behulp van een aankoopmakelaar, bepaal je welk bod je wil doen op de woning die je wil kopen.

4) Stel het voorlopige koopcontract op
Gefeliciteerd, jouw bod is geaccepteerd! Dan tekenen beide partijen een koopakte en wordt het tijd om de financiering in orde te maken.

5) Financiering definitief regelen en overdracht
Als laatste is het tijd om de financiering in orde te maken. Aan de hand van het geaccepteerde bod, makelaarskosten, kosten koper, notariskosten, eigen geld en een bouwdepot voor verbouwing wordt vastgesteld hoeveel je moet lenen en welke hypotheek het beste aansluit bij jouw situatie. In het laatste stadium teken je de akte van levering bij de notaris. Je bent nu de nieuwe eigenaar van een koopwoning in Barendrecht!


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
00:03