Header samenwerkinen

Woning kopen Albrandswaard

Woning kopen Albrandswaard

Een woning kopen in Albrandswaard? Het is een populaire gemeente in de provincie Zuid-Holland. Albrandswaard is in 1985 ontstaan uit samenvoeging van de gemeenten Poortugaal en Rhoon en ligt tussen de Rotterdamse Havens en de Oude Maas. Je vind hier een goede mix van starterswoningen en grotere woningen. Een appartement in een knus dorp, een eengezinswoning in een kindvriendelijke wijk of een boerderij aan een rustige dijk? Albrandswaard biedt het allemaal! Je kunt er wonen in bruisende buurten met veel voorzieningen of juist landelijk tussen het groen.

Rhoon
Rhoon is een echt dijkdorp en veel straatnamen getuigen daar nog van. De uitbreiding is nog niet voorbij en de ontwikkeling van diverse nieuwbouwwijken, zoals Portland en Essendael, zorgen voor ieder wat wils in Rhoon. In Rhoon kun je genieten van diverse bezienswaardigheden zoals het Kasteel van Rhoon en Huis te Pendrecht. Ook kun je hier genieten van de natuur bij de Rhoonse Grienden. In Rhoon staat sinds oktober 2021 het nieuwe gemeentehuis ‘Huis van Albrandwaard’.

Poortugaal
Net als Rhoon is ook Poortugaal gestaag uitgegroeid tot een levendig, gemoedelijk dorp met diverse winkels en voorzieningen. Poortugaal heeft een kleine historische kern. De Kijvelanden, de Johannapolder en het Valckesteijnse Bos bieden zeer veel mogelijkheden tot recreëren in de natuur. Poortugaal heeft een eigen metrostation en daarmee een snelle verbinding met het centrum van Rotterdam.

Heb je plannen om je woning te verkopen of een woning te kopen in de omgeving Albrandswaard? Gelukkig kennen wij dit gebied op ons duimpje! Wij helpen jou graag verder.  Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
17:38