Header samenwerkinen

Waarom een aankoopmakelaar?

Waarom een aankoopmakelaar?

Het is in deze markt lastig om een woning aan te kopen. Het aanbod is klein en de vraag is heel groot. Door het inschakelen van een aankoopmakelaar kan je de kansen op de woningmarkt fors vergroten! Maar wat kan een makelaar dan precies voor je betekenen?

 • Een grotere kans op een woning die aan je wensen voldoet.
  De makelaars van YESS brengen je wensen goed in kaart en zoeken mee met woningen die aan je wensen voldoen. Vaak weten wij eerder welk aanbod eraan komt en ben je er zo als eerste bij!
 • Betaal een eerlijke prijs.
  Overbieden is normaal in deze markt, maar hoeveel moet je overbieden en wat is nog een eerlijke prijs voor een woning? De aankoopmakelaar van YESS kan je hierin adviseren, weet wat de taxatiewaarde van de woning is en voor welk bedrag vergelijkbare woningen in de buurt zijn verkocht. Zo kan je heel gericht advies krijgen!
 • Een makelaar die mee gaat naar bezichtigingen.
  De makelaars van YESS gaan graag met je mee naar de bezichtigingen van de woningen die je interessant vindt. Zo kunnen we heel gericht adviseren, onder andere inzake eventuele bouwkundige gebreken.
 • Bouwkundig en juridisch advies.
  Wij checken de woning voor je hem aan koopt op onder andere bouwkundig en juridisch gebied. Zo checken wij alle documenten van bijvoorbeeld het Kadaster en de VvE. Indien gewenst kunnen we ook een bouwkundige keuring uitvoeren.
 • Een makelaar die alle communicatie met de verkopende partij voor je regelt.
  De makelaar van YESS doet namens jou de biedingen en de communicatie. Zo weet je zeker dat er niets wordt vergeten met betrekking tot de voorwaarden.

 

Wil je meer informatie over onze werkzaamheden als aankoopmakelaar? Vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan!


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
23:45