Header samenwerkinen

Waardebepaling Barendrecht

Waardebepaling Barendrecht

Ben je benieuwd naar de actuele waarde van je woning in regio Barendrecht? Wellicht overweeg je om je woning te verkopen en speelt de waarde van je huidige woning een grote rol in de mogelijkheden bij het zoeken van een nieuwe woning. Een waardebepaling kan hierbij helpen.

Hoe werkt een waardebepaling?
Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek komt één van onze makelaars langs om kennis te maken en de woning te bekijken. Tijdens dit bezoek neemt de makelaar de woning op. Vervolgens maakt de makelaar na de afspraak op basis van marktkennis, locatie, staat van de woning, woonoppervlakte en prijsontwikkeling in de regio Barendrecht een waardebepaling op. De waarde die uit de waardebepaling komt, is gericht op de actuele marktwaarde van de woning. De waarde is geen specifieke vaste prijs waar je aan vast zit. Met onder andere de informatie van de waardebepaling, kun je een betere beslissing nemen voor het dan al niet in de verkoop zetten van je woning.

Verschil tussen marktwaarde en WOZ
De waardebepaling van je woning in regio Barendrecht is iets anders dan de WOZ waarde. De WOZ waarde wordt jaarlijks vastgesteld door de gemeente op basis van de WOZ waarde van de woningen uit de omgeving Barendrecht. Tevens loopt de WOZ waarde van de woning een jaar achter op de werkelijke markwaarde. De waardebepaling van een woning wordt bepaald door een makelaar en hierbij wordt er specifiek gekeken naar alleen jouw woning en de specifieke kenmerken.

Ook een gratis waardebepaling ontvangen van jouw woning in regio Barendrecht?
Neem dan contact met ons op voor het maken vaan een afspraak! Wij komen graag bij je langs.
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, daarom zijn wij in het bezit van alle certificaten en diploma’s in onze werkgebieden. Wij hebben meerdere makelaar-/taxateurs in dienst en wij zijn aangesloten bij VBO, NRVT, NWWI en SCVM. Ook houden wij alle marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden we onze kennis actueel.


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
21:34