Header samenwerkinen

VBO Makelaar & SCVM

VBO Makelaar & SCVM

In de makelaardij zijn VBO makelaar en SCVM (Stichting Certificering Voor Makelaars) veel voorkomende begrippen, maar wat houdt dit precies in?

Wij zijn als makelaarskantoor aangesloten bij de brancheorganisatie VBO Makelaar. De brancheorganisatie staat voor kwaliteit van makelaars. Een eis is dat elke makelaar welke bij VBO is aangesloten, zich houdt aan de Beroeps-en gedragscode en altijd handelt vanuit het belang van de klant. Mocht er toch een probleem ontstaan met een VBO makelaar, heeft VBO een geschillencommissie. Ook heeft een VBO makelaar toegang tot een uitgebreide database en kan de klant zo voorzien van een goed advies. Een groot deel van de kantoren welke bij VBO zijn aangesloten, hebben ook één of meerdere makelaars welke SCVM gecertificeerd zijn.

YESS heeft maar liefst drie Register Makelaar-/Taxateurs welke zijn gecertificeerd bij het SCVM. Alleen makelaars die voldaan aan strenge toelatingseisen van de SCVM worden toegelaten in het kwaliteitsregister. Een belangrijke toelatingseis is dat de makelaar de opleiding tot Register Makelaar volledig afgerond dient te hebben en jaarlijks slaagt voor de Permanente Educatie.

Wij hechten als organisatie veel belang aan opleiding, kwaliteit en het kunnen aantonen hiervan. Mede om deze redenen is Jessica Blom (oprichter en eigenaresse van YESS) ook onderdeel van het Algemeen Bestuur van VBO Makelaar. In deze rol draagt zij bij aan het constant ontwikkelen van de brancheorganisatie.


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
22:21