Header samenwerkinen

Open huizen dag: zaterdag 1 oktober 2022

Open huizen dag: zaterdag 1 oktober 2022

Twee keer per jaar vindt de landelijke open huizen dag plaats. Duizenden woningzoekers trekken erop uit om te koop staande woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. Vanwege het coronavirus hebben alle edities van 2020 en 2021 niet plaatsgevonden.

Wat houdt de Open Huizen Dag in?

Tijdens de Open Huizen Dag stellen verkopers hun woning open voor belangstellenden. Geïnteresseerden hoeven geen afspraak te maken en kunnen tijdens het open huis meerdere woningen vrijblijvend bezichtigen. Woningverkopers door heel Nederland doen mee aan deze belangrijke huizendag, die steevast duizenden woningzoekers aantrekt.

De markt is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd van een kopers- naar een verkopersmarkt. Zo zijn er op dit moment nog steeds veel zoekers en relatief weinig woningaanbod. Door de laagdrempeligheid van deze dag zullen er daarom – waarschijnlijk meer dan voorheen – latente doorstromers willen komen kijken.

Voordelen open huis

Kijkers hoeven geen afspraak te maken voor een bezichtiging en kunnen zo bij je binnenwandelen. Dat maakt een open huis laagdrempelig en makkelijker. Daarnaast hebben verkopers tijdens deze dag een belangrijke en leuke taak. Zij leiden namelijk zelf al hun kijkers rond. Wij ondersteunen je natuurlijk met de adviezen en promotie.

Kosten open huis

Wij rekenen geen kosten voor het deelnemen aan de Open Huizen dag. Wij zorgen dat je als verkoper een vermelding krijgt op Funda, Social media promotie en een promotie pakket voor in de woning. 

Wil je weten welke woningen deelnemen aan de open huizen dag? Volg onze socials en/of neem contact met ons op!

 


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
23:44