Header samenwerkinen

Open Huizen Dag: zaterdag 1 april 2023

Open Huizen Dag: zaterdag 1 april 2023

Op zaterdag 1 april van 11.00 tot 15.00 uur is er weer de Landelijke Open Huizen Dag. Op deze dag kan jij erop uit om verschillende woningen die in de verkoop staan zonder afspraak te bezichtigen.

Wat houdt Open Huizen Dag in?
Tijdens Open Huizen Dag stellen verkopers hun woning open voor belangstellenden. Geïnteresseerden hoeven geen afspraak te maken en kunnen tijdens het open huis meerdere woningen vrijblijvend bezichtigen.

Voordelen open huis
Geïnteresseerden hoeven geen afspraak te maken voor een bezichtiging en kunnen zo binnenwandelen, dat maakt een open huis laagdrempelig en makkelijk.
Bij de laatste edities deden ruim 13.200 woningeigenaren mee. Van de woningen die te koop stonden op 1 oktober 2022, was bijna 1 op de 3 te bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag. Uit onderzoek is gebleken dat 35% van de deelnemende woningen vier weken later verkocht is, terwijl dit bij woningen die niet hebben deelgenomen slechts 29% was.

Bovendien wordt je huis extra gepromoot op Funda, wat tijdens de Open Huizen Dag twee keer zoveel bezoekers trekt dan normaal.

Wil je weten welke woningen deelnemen aan de open huizen dag? Volg onze socials en/of neem contact met ons op!


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
23:38