Header samenwerkinen

Is verkoopstyling nodig bij de verkoop van een huis?

Is verkoopstyling nodig bij de verkoop van een huis?

Wel of geen verkoopstyling nodig om je huis te verkopen? Het blijft een lastige keuze.
Bij de verkoop van een huis is het juiste plaatje allesbepalend. Slimme aanpassingen zorgen dat moeilijk verkoopbare woningen verkoopbaar worden en dat gangbare woningen vaak voor een hoger bedrag worden verkocht.

Verkoopstyling is simpelweg het aantrekkelijker maken van een woning door het vakkundig te herinrichten en/of te stylen. Doordat de woning aantrekkelijker wordt gemaakt neemt de kans op het sneller vinden van een geschikte koper toe. Deze ontwikkeling leidt weer tot meer geïnteresseerde partijen waardoor ook de verkoop- of huurprijs kan worden opgedreven.  

Of je wel of geen verkoopstyling moet doen, hangt af van verschillende factoren, zoals de staat van de woning, de marktomstandigheden en je budget. Wij delen enkele overwegingen met je om te helpen beslissen.

Eerste indruk
Verkoopstyling kan helpen om een goede eerste indruk te maken op potentiële kopers. Een goed gepresenteerde woning kan hun interesse wekken en hen aanmoedigen om verder te kijken.

Concurrentie
Als er veel vergelijkbare woningen te koop zijn in jouw omgeving, kan verkoopstyling een manier zijn om je woning te onderscheiden en een voorsprong te krijgen op de concurrentie. Het kan helpen om potentiële kopers te overtuigen dat jouw woning de beste keuze is.

Fotografie en marketing
In het digitale tijdperk spelen foto's en online presentatie een grote rol bij het aantrekken van potentiële kopers. Verkoopstyling kan ervoor zorgen dat de foto's er aantrekkelijk uitzien en de sterke punten van het onroerend goed benadrukken. De mensen moeten op internet al verliefd worden op jouw woning en dat beeld moet natuurlijk worden bevestigd als ze de woning komen bezichtigen.

Kosten en rendement
Hoewel verkoopstyling kosten met zich meebrengt, kan het ook een goede investering zijn. Een goed gepresenteerde woning kan sneller verkopen en mogelijk tegen een hogere prijs dan een lege woning. Een professioneel gestylede woning schatten potentiële kopers vaak zelfs 10 tot 15% hoger in waarde.

Wist je dat wij ook verkoopstyling aanbieden bij de verkoop van jouw woning?
Hierbij komt een professionele stylist je helpen en nuttige tips geven, zodat de woning
optimaal tot zijn recht komt. Ook kan je aanvullend hippe accessoires huren, passend bij de meubels die er staan. Deze worden door de styliste geplaatst en blijven de eerste maand in de woning staan.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
23:12