Header samenwerkinen

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Voor de aankoop van een woning, of het aanpassen van je hypotheek voor bijvoorbeeld een verbouwing, heb je een hypotheekadviseur nodig. Er komt veel kijken bij het regelen van de hypotheek, hier kun je dus wel wat hulp bij gebruiken van een hypotheekadviseur!

Wat doet een hypotheekadviseur voor je?
Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe woning is de eerste vraag of jouw wens ook financieel haalbaar is. De hypotheekadviseur rekent uit wat je maximaal aan hypotheek kunt krijgen en welke maandlast daarbij hoort. Ook als je jouw huidige hypotheek wilt wijzigen, berekent de adviseur wat de mogelijkheden zijn. Voordat de hypotheekadviseur daarmee kan beginnen, worden al jouw financiële gegevens op een rij gezet. Ook is het van belang dat de adviseur weet wat jouw toekomstplannen zijn en hoe je tegenover risico staat als er onverwachte dingen gebeuren. Op basis hiervan helpt de hypotheekadviseur je kiezen uit verschillende hypotheekvormen, voorwaarden en verzekeringen. Ook checkt de hypotheekadviseur of je in aanmerking komt voor een starterslening of de Nationale Hypotheek Garantie.

Heb je met de hypotheekadviseur alle keuzes gemaakt, dan berekent deze exact wat jouw woonlasten worden. Hierdoor krijgt je een overzicht wat je kwijt gaat zijn aan hypotheek, verzekeringen en alle bijkomende kosten.

Als laatste stap zorgt de hypotheekadviseur ervoor dat de hypotheek bij de bank wordt aangevraagd en het dossier volledig in orde komt. De uiteindelijke hypotheekakte wordt via de notaris afgesloten, ook dit regelt de hypotheekadviseur voor je.

Hoe vind je een hypotheekadviseur?
Hypotheekadvies is bij iedere adviseur anders. Hoe vind je nu een adviseur die bij jou past? Daar helpen wij je graag mee! Wij werken samen met onafhankelijke hypotheekadviseurs. Afhankelijk van jouw situatie verwijzen wij je door naar de hypotheekadviseur die het beste bij jou past. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij helpen je graag verder!


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
01:01