Header samenwerkinen

Het is lente! De beste tijd om je huis te verkopen, toch?

Het is lente! De beste tijd om je huis te verkopen, toch?

Het is lente! Bij velen beginnen de lentekriebels toe te slaan.
Wij horen regelmatig de vraag of dit nu de juiste tijd is om je woning te verkopen. Het voorjaar biedt verschillende voordelen voor de verkoop van jouw woning. Wij delen graag de voordelen met je.

Stralend plaatje
Bij het maken van de foto’s van de woning is licht misschien wel het allerbelangrijkste! Als het weer beter begint te worden en er zelfs misschien een zonnetje schijnt, zorgt dit voor een fijne lichtinval in huis waardoor alle ruimtes mooi licht en fris op de foto’s komen te staan. Bovendien kun je je tuin of balkon een opknapbeurt geven. Door de zonnestralen en bloeiende planten zal ook een buitenruimte, zoals een tuin of balkon, in het voorjaar beter naar voren komen en oogt het lekker groen! Die eerste indruk maak je nou eenmaal geen tweede keer!

Meer bezichtigingen
Het gevolg van een goede woningpresentatie is dat potentiële kopers graag een bezichtiging willen inplannen. Daarnaast brengt het voorjaar vaak vernieuwing met zich mee en beginnen veel mensen aan nieuwe projecten of plannen. Misschien dus wel in een nieuwe woning (met een heerlijke buitenruimte!) Je woning verkopen in het voorjaar zorgt dus voor meer animo en meer bezichtigingen.

Vrolijker
Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar mensen hebben geen last van winterdipjes en zijn over het algemeen vrolijker als het zonnetje schijnt! Profiteer hiervan als verkoper.

Minder concurrentie
Doordat veel mensen denken dat de lente/zomer periode geen goede periode is om hun woning te verkopen, wachten de meeste mensen hier mee. Dit betekent voor jou minder concurrentie dan anders en valt jouw woning eerder op bij woningzoekers!

Wanneer jij er klaar voor bent
Een mooie woningpresentatie en een hoog animo is al een geweldige start,  maar daarna is het toch echt afhankelijk van de bezichtigingen. 

Het beste moment om jouw woning in de verkoop te zetten, is niet zozeer afhankelijk van een seizoen. Het is vooral belangrijk dat jij er zelf aan toe bent. Dus heb jij verkoopplannen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopgesprek en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
21:39