Header samenwerkinen

Gratis waardebepaling!

Gratis waardebepaling!

YESS! Gratis waardebepaling!

 

Ben je nieuwsgierig naar de waarde van jouw woning of overweeg je om je woning te verkopen? Nodig ons dan uit voor een gratis én vrijblijvende waardebepaling van je woning! Wij komen graag bij je langs om kennis te maken en direct de waarde van je woning te bepalen. Tijdens deze kennismaking bekijken we graag samen de met jou de woning. Na de afspraak ontvang je van ons een verkoopadvies, met daarin de verkoopwaarde van de woning en een advies met betrekking tot een eventuele verkoop.

Wat is een waardebepaling?
Een waardebepaling is een momentopname van de waarde van jouw woning. Factoren zoals de staat van onderhoud en verbouwingen spelen een rol. De marktwaarde wordt beïnvloed door de omgeving, de buurt, de ligging en de huizenmarkt. Landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en het beleid van de overheid hebben ook invloed op de waarde van jouw woning. Onze gecertificeerde makelaars beschikken over de expertise en de benodigde lokale kennis van de woningmarkt om de waarde van jouw woning objectief en deskundig te schatten.

Is een waardebepaling hetzelfde als een taxatie?
Dit is niet het geval. Een waardebepaling heeft een adviserende rol, maar een taxatie is een officieel rapport. Dit document is geschikt voor aanvragen bij banken, verzekeraars of de belastingdienst. Een gevalideerd taxatierapport heb je bijvoorbeeld nodig voor het verkrijgen van een hypotheek.

Wij helpen je ook graag met een gevalideerd taxatierapport! Onze taxateurs zijn ervaren, gecertificeerd en inschreven bij het NRVT!

Waarom kiezen voor Yess Real Estate?
YESS staat voor een persoonlijke en frisse aanpak, om zo een zorgeloze verkoop te ervaren! Onze manier van communiceren is persoonlijk en laagdrempelig, altijd in begrijpelijke taal. Ons team is super enthousiast en flexibel, zo  zorgen we ervoor dat we altijd met verfrissende ideeën en oplossingen komen.

Wij hebben een super leuk team, bestaande uit meerdere register makelaar-/taxateurs, energie-adviseurs en bouwkundigen. Daarnaast hebben we een binnendienst, welke ervoor zorgt dat alles achter de schermen super soepel verloopt!

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, daarom zijn wij in het bezit van alle certificaten en diploma’s in onze werkgebieden, hebben wij meerdere register makelaar-/taxateurs en zijn we aangesloten bij VBO, NRVT, NWWI en SCVM.  Ook houden wij alle marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden we onze kennis actueel.


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
22:28