Header samenwerkinen

Aankoopmakelaar Barendrecht

Aankoopmakelaar Barendrecht

Heb je de stap gezet om op zoek te gaan naar je droomwoning in de regio Barendrecht of heb je zelfs al een woning op het oog? In beide gevallen ben je bij YESS Real Estate aan het juiste adres!

Hoe werkt aankoopbegeleiding van een aankoopmakelaar van YESS?
1. Eerst plannen we een kennismakingsgesprek zodat we jouw woonwensen in kaart kunnen brengen. Vervolgens kunnen we een zoekprofiel opstellen; waar zou je je volledig thuis kunnen voelen, passend bij het budget?

2. Samen met je aankoopmakelaar ga je vervolgens op zoek naar de woning die aan jouw wensen voldoet. Wanneer we een aantal geschikte woningen hebben gevonden in de regio Barendrecht, gaan we mee met de bezichtigingen. Op die manier kunnen we de woning kritisch beoordelen.

3. Als we jouw droomhuis hebben gevonden dan gaan we in onderhandeling met de verkopende partij. Hierbij kijken we niet alleen naar een gunstige, realistische verkoopprijs, maar bespreken we ook de voorwaarden.

4. Yes, het is gelukt om jouw droomwoning aan te kopen! En nu? Ook na de onderhandelingen helpen we je bij alle vervolgstappen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende zaken:

- Doornemen en tekenen van de koopovereenkomst
- Afhandeling richting de notaris
- In contact brengen met een financieel adviseur en taxateur in de regio Barendrecht
- Voorbereiding van de overdracht
- Woning inspecteren voor transport bij de notaris

Voordelen van een aankoopmakelaar
Het kopen van een woning in de regio Barendrecht is de belangrijkste en financieel meest ingrijpende beslissing in je leven. Hierbij kun je je het beste laten begeleiden door een specialist. Met ons als aankoopmakelaar weet je zeker dat je geen belangrijke punten over het hoofd ziet. Tijdens de bezichtigingen kun je rekenen op een eerlijk en betrouwbaar advies. Zo weet je zeker dat je in de toekomst niet voor verrassingen komt te staan. Ook sta je sterker bij de onderhandelingen. Met onze kennis van zaken gaan we in onderhandeling met de verkopende partij om een zo goed mogelijke prijs en de beste voorwaarden te bedingen.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek!


Terug naar overzicht
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
19:00