Verkoop

Woning verkopen

Een huis verkopen is natuurlijk super spannend en heel persoonlijk, daarom maken wij het traject zo zorgeloos mogelijk! Dit doen wij met een hele persoonlijke begeleiding en een enthousiaste aanpak. Op onze manier bereiken we gezamenlijk én op een fijne manier het beste resultaat!  

Vraag bij ons een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan, dan stellen wij een gericht verkoopplan en een marketingplan voor je op. Op basis van jouw woning en situatie bespreken wij graag de mogelijkheden om te bekijken wat het beste past bij jouw wensen.

YESS Real Estate werkt volgens de richtlijnen van brancheorganisatie VBO. Als klant ben je hierdoor verzekerd van een makelaar die voldoet aan de kwaliteitseisen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

WAAROM YESS?

PERSOONLIJK 
Ons contact is persoonlijk, laagdrempelig en in begrijpelijke taal. Wij communiceren actief en houden je dus constant op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wij communiceren op de manier waarop jij dat prettig vindt: per mail, telefonisch of via de app!  Ons team heeft een super positieve instelling, dit merk je ook zeker in onze communicatie.

Je krijgt bij ons altijd je eigen vaste makelaar welke het gehele traject jouw vaste aanspreekpunt is. Ook is er altijd minimaal één commercieel medewerker bij je dossier betrokken. We maken een appgroep aan voor jou, de makelaar en de commercieel medewerker, zo is iedereen altijd up-to0date! 

ZORGELOOS TRAJECT
Een woning verkopen is natuurlijk ontzettend spannend, maar wij maken het traject zo comfortabel en zorgeloos mogelijk. Wij nemen tijdens het hele verkooptraject zo veel mogelijk werk uit handen en staan altijd voor je klaar met adviezen en een luisterend oor. We helpen je om de beste keuzes te maken want: weloverwogen keuzes, daar gaat het om!

VERFRISSEND
Wij gaan altijd mee met de markt en houden de marktontwikkelingen dan ook nauwlettend in de gaten. Zo kunnen we direct inspelen op eventuele veranderingen. We kijken graag vooruit en wachten niet af. Dit doen we ook in het verkooptraject voor jouw woning! Iedere woning krijgt bij ons maatwerk, we passen ons aan op de woning én op jouw wensen! 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Maak een afspraak
Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
11:41