Groepsfoto

Yess Real Estate

YESS is een makelaarskantoor, maar ook nog veel meer: wij zijn de totaalleverancier op het gebied van wonen, geen woonvraag is te gek! Doordat wij super enthousiast en een tikje eigenwijs zijn, hebben we een echt eigen werkwijze gecreëerd.
Als moderne makelaar vallen we graag op de in de markt met onze
werkwijze en ideeën.
Natuurlijk maken wij óók gebruik van de traditionele middelen in ons vakgebied, maar we zetten deze net even anders in. In jouw voordeel.

Om welke dienst het ook gaat, wij zorgen dat iedere klant een soepel en zorgeloos traject ervaart, wij nemen al het werk uit handen! Samen met de klant maken wij een persoonlijk plan voor ieder traject. We gaan niet klakkeloos aan de slag, maar we bekijken samen met jou wat nodig is en wat de wensen zijn. Indien nodig halen we alles uit de kast. Heel graag zelf, dat vinden we leuk!

Dit doen wij met een proactieve en enthousiaste aanpak. Naast dat enthousiasme, houden wij ook van duidelijke en informele communicatie. Wij zijn eerlijk, open en communiceren transparant.

Doordat wij specialisten in huis hebben op ieder vlak wat met wonen te maken heeft, kunnen wij een heel breed dienstenpakket leveren, zonder in te leveren op kwaliteit. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie VBO en bij registers NRVT en SCVM, dit betekent dat wij beschikken over alle benodigde opleidingen en
certificaten.

Het team van YESS bereikt met een positieve houding én een stralende lach altijd het beste resultaat. Met deze aanpak zorgen wij ervoor dat jij het YESS-gevoel
ervaart!

 

 

 

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
22:17