Header samenwerkinen

Yess Real Estate

“Specialisten in de makelaardij!“

YESS staat voor een persoonlijke en frisse aanpak, om zo een zorgeloze verkoop of aankoop te ervaren! Onze manier van communiceren is persoonlijk en laagdrempelig, altijd in begrijpelijke taal. Ons team is super enthousiast en flexibel, zo  zorgen we ervoor dat we altijd met verfrissende ideeën en oplossingen komen. Wij hebben een super leuk team, bestaande uit meerdere register makelaar-/taxateurs, energie-adviseurs en bouwkundigen. Daarnaast hebben we een binnendienst, welke ervoor zorgt dat alles achter de schermen soepel verloopt!

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, daarom zijn wij in het bezit van alle certificaten en diploma’s in onze werkgebieden, hebben wij meerdere register makelaar-/taxateurs en zijn we aangesloten bij VBO, NRVT, NWWI en SCVM.  Ook houden wij alle marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden we onze kennis actueel. Ons kantoor is gevestigd in Barendrecht en wij zijn werkzaam in een grote regio.  Je kan ons inschakelen in onder andere regio Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Spijkenisse, Drechtsteden, Hoeksche waard, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel. 

Wij begeleiden je graag met alles onder één dak:  verkoop, aankoop-begeleiding, verhuur, taxeren en styling, maar ook bijvoorbeeld bouwkundig inspecteren en het opmaken van energie labels of duurzaamheidsadviezen!

 

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
09:50
x Wil je ook een gratis waardebepaling? Lees meer