Verkoop

Verkoop

Vraag bij ons een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan, dan stellen wij een gericht verkoopplan voor je op. Op basis van jouw woning en situatie bespreken wij graag de mogelijkheden om te bekijken wat het beste past bij jouw wensen. Op basis van maatwerk kies je een eigen verkooppakket én bepaal je zelf ons tarief!

YESS Real Estate werkt volgens de richtlijnen van brancheorganisatie VBO. Als klant ben je hierdoor verzekerd van een makelaar die voldoet aan de kwaliteitseisen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

ONZE WERKWIJZE

 1. Kennismakingsgesprek en waardebepaling
  De makelaar van YESS Real Estate komt vrijblijvend bij je thuis langs voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek horen wij graag jouw wensen en verwachtingen en zal de makelaar toelichten wat onze werkwijze is. Ook wordt er tijdens deze afspraak een waardebepaling gedaan, daarom willen we tijdens deze afspraak ook graag een rondje in en rondom de woning maken. Na het gesprek ontvang je van ons een eerlijk en reëel advies over de vraagprijs, de verwachte verkoopopbrengst en de verkoopstrategie welke wij adviseren. Het tarief? Dat bepaal je bij YESS Real Estate zelf!
 2. Presentatie van de woning
  De presentatie is de eerste indruk die een kandidaat-koper van je woning krijgt, dit vinden wij dus heel belangrijk! Alle foto’s, video’s, 360 graden foto’s en plattegronden worden gemaakt door een professionele woningfotograaf. De woning wordt gepresenteerd op Funda.nl en andere websites met woningaanbod. Ook krijgt elke kandidaat-koper welke een bezichtiging heeft gehad in jouw woning, iets van ons mee om jouw woning niet te vergeten.
 3. Begeleiding van de verkoop
  De makelaar van YESS Real Estate laat tijdens de bezichtigingen op een enthousiaste manier de woning aan de kandidaten zien en geeft zo veel mogelijk informatie aan de kijkers. Na de bezichtiging vertelt de makelaar je altijd hoe de bezichtiging is verlopen.
 4. Onderhandelen
  Na de bezichtigingen, volgen er biedingen en gaan we onderhandelen met een potentiële koper. Ons streven is een goede deal, met een goede koper en de beste prijs. Wij adviseren je gedurende het hele traject, maar jij bent de baas en beslist!
 5. De koopovereenkomst 
  Als we een deal hebben met een koper, stellen wij de koopakte op en zorgen wij dat de inhoud hiervan duidelijk voor jou is. Wij zorgen vervolgens voor een spoedige ondertekening en zorgvuldige afhandeling.
 6. Eindinspectie en notaris
  Wij controleren de documenten van de notaris zorgvuldig. Op de dag van de levering verzorgen wij een eindinspectie in je woning, zodat jij als verkoper met een goed gevoel naar de notaris kan voor het transport. 

Maak een afspraak
x YESS levert nu ook Energielabels! Lees meer