Verkoop

Aankoop

Het is in deze markt lastig om een woning aan te kopen voor een goede prijs. Wij hebben een groot netwerk in de regio én kennen de markt. Op deze manier kunnen wij jou helpen om een woning te vinden die voldoet aan jouw wensen en om deze voor een eerlijke prijs aan te kopen.
Wij taxeren en voeren ook bouwkundige inspecties uit, daarom weten wij precies wat een woning écht waard is en kunnen wij goed adviseren bij het doen van een bod.

ONZE WERKWIJZE

 1. Kennismaking 
  Tijdens een kennismakingsgesprek horen wij graag aan welke eisen en wensen jouw droomhuis voldoet. Wij kijken vervolgens tijdens de zoektocht kritisch mee en adviseren je gedurende de zoektocht. Als je wil, gaan wij ook nog zelf op zoek voor jou, via ons netwerk.  
 2. Een leuke woning gezien?
  Dan is het tijd om een bezichtiging te doen in de woning! Wij kijken kritisch mee, ook naar de documentatie van de woning en adviseren je in te nemen vervolgstappen.
 3. Een bod doen & onderhandelen
  In veel gevallen wordt er in deze markt verkocht ‘’op inschrijving’’. Dit betekent dat je na de bezichtiging direct een eindbod moet doen en er geen echte onderhandelingen plaats vinden. In dit geval kijken we samen met jou naar het beste bod en de daarbij behorende voorwaarden, zoals een voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Indien er wel onderhandelingen plaats zullen vinden, voeren wij deze voor jou.
 4. Koopakte
  Wij controleren de koopakte en de stukken van de notaris en nemen deze met je door, zodat het duidelijk is waarvoor je je handtekening zet.
 5. Eindinspectie
  De makelaar van YESS Real Estate gaat met je mee naar de eindinspectie van de door jou aangekochte woning, vlak voordat je naar de notaris gaat.

Maak een afspraak
x YESS levert nu ook Energielabels! Lees meer