Verkoop

Aan- & verkoop

Heb je verkoopplannen? We komen graag langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek om te vertellen wie wij zijn maar vooral om te horen wie jij bent. Op basis van jouw woning en wensen geven je een goed beeld van onze strategie, bieden we je naast een gratis waardebepaling een keuze in maatwerkpakketten en bepaal jij ons tarief!

YESS Real Estate werkt volgens de richtlijnen van brancheorganisatie VBO. Als klant ben je hierdoor verzekerd van een makelaar die voldoet aan de kwaliteitseisen en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

 

Nadat je voor ons hebt gekozen als verkooppartner begeleiden en ontzorgen wij je gedurende het hele traject, tot en met de overdracht van de woning.

Heb je aankoopplannen? Wij begeleiden je graag met een zorgeloos aankooptraject! Bij YESS Real Estate hebben wij een groot netwerk en kennen wij de markt. Wij helpen je daarom graag om de woning te vinden die voldoet aan jouw wensen. Omdat wij ook taxeren en bouwkundig inspecteren, weten wij precies wat een woning waard is en kunnen wij jou goed adviseren bij het doen van een bod.

Meer weten? Uiteraard komen wij graag langs op een moment waarin het jouw uitkomt, het weekend of de avond is daarin geen enkel probleem!

”Bij YESS betaal je geen kosten vooraf en bepaal jij ons tarief!”

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
06:50
x Wil je ook een gratis waardebepaling? Lees meer